Administratiekantoor

VDG boekhouder Vlaardingen beantwoord al je vragen

Volgens de ondernemersbond voor boekhouders moeten alle bedrijven ‘waarheidsgetrouwe’ financiële en boekhoudkundige gegevens bijhouden voor ten minste zes jaar en in sommige gevallen langer, bijvoorbeeld als een transactie meer dan een boekhoudperiode van één jaar omvat of als u iets hebt gekocht dat naar verwachting gaan langer dan 6 jaar mee, zoals apparatuur of machines.

Ontvangsten en facturen met alle geld dat door het bedrijf is verzonden en ontvangen, moeten worden bewaard, evenals details van alle activa in eigendom en eventuele schulden die het bedrijf verschuldigd is of verschuldigd is.

Voor meer informatie over deze vragen kunt doorverwezen worden naar VDG boekhouding.

Details van de voorraad die aan het einde van het boekjaar in bezit is en de inventarisaties die zijn gebruikt om dit uit te werken, moeten altijd beschikbaar zijn en details van alle goederen die het hele jaar door zijn gekocht en verkocht, en tenzij u een detailhandel drijft, moet u ook een logboek van wie u hebt gekocht en verkocht van en naar. of voor de locatie kunt u gaan naar VDG boekhouder Rotterdam