Direct Kozijnen

Als u op zoek bent naar elegantie en ruimte om toe te voegen aan uw woning, dan is ons aanbod van kunststof kozijnen een echte aanrader. Kunststof kozijnen transformeren niet alleen het uiterlijk van uw huis, maar voegen ook een extra ruimte en diepte toe aan onze muren, waardoor uw woning er ruimtelijk uitziet en meer licht in onze kamers komt.
Deze zijn geconstrueerd met standaard slanke raamkozijnen die met elkaar zijn verbonden met behulp van Bay pole-assemblages. Versterkte hoekpalen helpen de structurele stabiliteit van de erkers. Voor direct kunstofkozijnen Rotterdam, kunt naar de website gaan van direct kozijnen.

We kunnen uw bestaande platte ramen vervangen door erker- of boogramen met of zonder extra metselwerk en zorgen ook voor een goede afwerking met luifel boven de ramen volgens de vereisten van de locatie.
De aantrekkelijke eigenschappen en kosteneffectiviteit van Bay & Bow-ramen maken ze een favoriet van architecten die de traditionele huizen ontwerpen.

Belangrijkste kenmerken:
Luxe en ruimte zijn de belangrijkste factoren die Bay- en Bow-ramen tot de meest gewilde soorten ramen maken. Met extra extra ruimte zorgt de kozijnen of boogstructuur voor maximale lichtinval voor het huis

Beschikbaarheid in alle uPVC, hout en aluminium met dubbele en driedubbele beglazing opties. Keuze uit verschillende kleuropties ook beschikbaar

Traditionele uitstraling maar met moderne beveiligings- en stijlkenmerken

Zeer energiezuinige ramen met extra warmte beschikbaar met Triple kozijnen optie. Bespaart licht- en warmterekeningen door de uitgestrekte structuur. Voor meer informatie ga naar de website van directkozijnen.com!