HOE WE MASKERS KUNNEN EVALUEREN

HET AFGELOPEN jaar hebben we geleerd dat een goed gezichtsmasker een cruciaal hulpmiddel is om de verspreiding van Covid-19 te vertragen. Sindsdien zijn we op een maskerfestijn geweest, hebben we onze collecties opgebouwd, onze kinderen uitgerust en onze praktijken aangepast naarmate er nieuwe, op wetenschap gebaseerde aanbevelingen naar voren komen.

Elke week komen er nieuwe maskers uit. Hoewel ruimtevaarttechnologie en desinfecterende eigenschappen aantrekkelijk zijn, is de belangrijkste kwaliteit van elk masker dat het de aanbevolen richtlijnen van de Amerikaanse Centers for Disease Control volgt, goed past en schoon is. Een goed herbruikbaar masker moet uw neus en mond volledig bedekken, ten minste twee lagen stof gebruiken en zonder schade kunnen worden gewassen. Als ik een masker ontvang, gebruik ik eerst de licht- en kaarstest – kan ik licht door het weefsel zien? Kan ik een kaars uitblazen terwijl ik hem draag? Het weefsel van het masker moet strak genoeg zijn om te voorkomen dat u een van deze dingen doet. Dan draag ik ze tijdens het boodschappen doen of het uitlaten van mijn hond.

https://dgmondmaskers.nl/

https://medisch-mondkapje.nl/